Baby-dreumes groep

Babygroep

Baby- dreumes groep

Welkom op onze baby- dreumesgroep!
Wij bieden op deze groep opvang voor kinderen van 0-2 jaar.
Doormiddel van een knusse, veilige en uitdagende omgeving, dragen wij zoveel mogelijk zorg en aandacht voor de ontwikkeling van het kind.

De vaste pedagogisch medewerkers van de baby-dreumes groep zijn allemaal in het bezit van het certificaat Baby-gericht werken.

Het bieden van emotionele veiligheid, respecteren van de autonomie, stimuleren van de ontwikkeling en begeleiden van interacties staan bij ons voorop!
Daarbij respecteren wij de autonomie van de kinderen en bieden wij grenzen en structuur.

Onze groep is een sfeervolle en warme omgeving voor de kinderen, waar ze rust vinden en tevens ook uitdaging om spelenderwijs zich te mogen ontwikkelen tot Peuter.

Bij onze voelwand wordt de sensomotorische ontwikkeling geprikkeld.
De verschillende materialen, de spiegel, kleuren en vormen zorgen voor veel uitdaging en plezier.
Op de mat kunnen de kleintjes heerlijk snoezelen met op de achtergrond tingel-muziek en boven zich de lampjes of sterrenprojector.

In onze hangmat kunnen de allerkleinsten heerlijke ontspannen en tot rust komen. Dit biedt geborgenheid en rust.

De speelhoek, stimuleert de ontwikkeling tot samenspel en beginnend rollenspel. De speelhoek wordt regelmatig opnieuw ingericht zodat er een uitdagende omgeving wordt gecreëerd waar veel te verwonderen en ontdekken valt.

Onze glijbaan zorgt voor veel plezier bij de dreumesen! Klimmen, klauteren en dan glijden maar!

Tevens ondernemen wij veel activiteiten met de kinderen. Waaronder spelen  en ontdekken met scheerschuim, puzzelen, spelen met de lichtbak, bouwen met blokken of lekker naar buiten, spelen in onze  buitenspeelplaats!

Wij bieden een veilige, knusse en uitdagende omgeving waar het kind zichzelf mag en kan zijn. Een vast team dat zorg draagt voor de kinderen en ruimte biedt om zich te kunnen ontwikkelen tot een ondernemende en nieuwsgierige peuter.

Doordat de baby-dreumes groep samen werkt met de peutergroep zorgt dit voor een warme en veilige overgang van de kinderen. De overgang naar de peutergroep zal zo vloeiend verlopen. De kinderen mogen bij elkaar een kijkje nemen, komen spelen of even gedag komen zeggen.